. . . Archiv blogu . . . . . Má láska zpívá! . . . . . A ne jenom jedna! . . . . . Malá spamerská hra tady ~_^d
. . . Scriptum o Advíku: TADY . . . . . Starý blog: TADY . . . . . Kuroblog: TADY . . . . . WANTED!
. . . Pro přidání komentáře vyber "Název a URL" a vepiš Nick a adresu svého blogu, popř. jiných stránek.

Aion

sobota 16. října 2010

Dissidia: Duodecim

Miko si četla povídku a moc moc jí chtěla dočíst. Pak se ale kvůli referenci z povídky dostala na wiki a...
... a zapomněla se tam X_X

Našla sem oznámení, že Square Enix vyslal do éteru prodlouženou verzi na Dissidii dvojku, na kterou se třesu jako ratlík, protože tam bude Lightning. Našla sem trailer na oficiálních stránkách, v japonštině s kanji titulkama. Šla sem na youtube a našla to samý video v ne-sekající se kvalitě, s anglickýma titulkama.

Zajásala sem a video stáhla. Během stahování sem přemejšlela, jak dostat Youtubácký titulky do staženýho videa, protože sem věděla že sou součástí flash aplikace a ne videa samotnýho. Sice mě napadlo, že je to zbytečná práce, ale aspoň sem si chtěla vyzkoušet, jak se to dělá.

Tak sem si opsala přibližný časy a text titulků a vrhla se na vyrábění vlastních titulků k videu. Prča byla jenom sehnat mustr - to bylo natřikrát z děsně debilního servru a dokonce až PO TOM, co sem se je pokoušela vložit ručně - ale povedlo se. Pak sem přepsala titulky přesně podle starýho souboru a přejmenovala SRT soubor na název videa. Pak sem si pustila video a upravovala časování titulek už ne na vteřiny, ale půl-vteřiny přesně a dostala se do docela akurátně vypadajícího stavu.

No, a jelikož sem osoba chlubivá a toužící po ocenění... Však mě znáte XD

Dissidia 012 Extended Trailer

Žádné komentáře:

Okomentovat