. . . Archiv blogu . . . . . Má láska zpívá! . . . . . A ne jenom jedna! . . . . . Malá spamerská hra tady ~_^d
. . . Scriptum o Advíku: TADY . . . . . Starý blog: TADY . . . . . Kuroblog: TADY . . . . . WANTED!
. . . Pro přidání komentáře vyber "Název a URL" a vepiš Nick a adresu svého blogu, popř. jiných stránek.

Aion

úterý 7. prosince 2010

Tento způsob zimy...

 ... zdá se mi poněkud drastický...

Největším faktorem budiž Autoškola. Pravej kotník mi oznamuje vypotřebování už tři jízdy zpátky. Cesta k autu a zpátky je taky zábavná, protože mi za tu jednu cestu nohy zmrznou, že sem modrá až za ušima. A to to mam k autoškole kousek O_O Navíc, ono  řízení samotný je dobrodrůžo... Poslední tři jízdy sem řvala, kdykoliv sem udělala nějakou vážnější botu, a instruktor nedal ruku z mýho volantu.

Dneska sem ovšem jela s jiným instruktorem a jízdu sem si celkem užila. Bavila sem se s nim víc, občas sem se i smála vlastní blbosti, nebo sem tak napůl vážně prohlásila "Vy ste zlej..." a milý instruktor se smál a řekl mi, že zlej není. Střídala sem se s klukem, kterej měl předposlední jízdu. Teda, šlo mi to líp... Hulil to na rozjezd na 3 tisíce otáček, motor řval jako pominutej, i zatáčky řezal na trojku O_O Ve čtvrtek má zkoušky, instruktor říkal, že se za něj bude modlit tam nahoru, já doporučila, že dolu to bude jistější.

Dalším faktorem budiž ten fakt, že miko letos vyfasovala službu u cukroví. Kdybych nedošla pro těsto a nezačala to sama cpát do formiček, tak nemáme skoro žádný cukroví, páč brácha se od PC nezvedne a taťka vyhlásil zasloužený prázdniny. Mamka? Něco napekla u babi, ale oproti mým dvěma a půl bednám? Nic moc. Ještě musim sehnat pracovní sílu na poslední těsto, ale myslim, že po těchle Vánocích si budu palec na pravý ruce léčit ještě hodně dlouho(ono cpát to těsto do formiček není tak snadný když to jeden dělá tři odpoledne v kuse XD )

Posledním faktorem není nic fyzickýho, ale drastický je to taky: Kellly si před nějakou dobou měla možnost zahrát FFXIII a teď má absťák. Navíc, Nikol, kteráž to majitelka hry, se zrovna moc do hraní nehrne a miko má depky, že nemůže kecat o projetých scénách a musí držet klapačku o spoilerech. Navíc, Nikol píše jednu povídku, se kterou jí Kelll pomáhá, a teda, zrovna teď jí moc nepíše. Což je taky drastický, páč miko nemá co číst a o čem kecat X_X

Ale jinak je všechno fajn XD

12 komentářů:

  1. Tvé problémy na mou hlavu, miko... XD

    OdpovědětVymazat
  2. no co, jiný teď momentálně nemam...
    XD

    OdpovědětVymazat
  3. Neplakej, až budou mít dny víc jak 24 hodin, budu stíhat jak FF, tak povídku XD

    OdpovědětVymazat
  4. heh, potvoro XD
    to by se mi taky líbilo... ráno se probudim, koukam že je devět, vylezu z postele a je půl jedenáctý a pak už si ani to Sims nezahraju XD
    teď se chystam do Sims3 převést jeden barák v FFXIII, to bude zas něco, hlavně páč nemam dostatečný reference.. kvalitní, ale strašně málo X_X

    OdpovědětVymazat
  5. neni co zavidet tedy :p :)

    OdpovědětVymazat
  6. ale jo, přežívam XD
    našla sem si novou zábavu..
    Casa del Inferno sem odložila až mě to zas bude bavit(ono přepisovat svoje oblíbený povídky do Morrowind knížek plus ještě request od Hanyou je dost únavný když musim otagovat každej řádek), teďkon se piplam v Google Sketch Up (sehnat funkční verzi bylo taky dobrodrůžo...) a dělam tam jakejsi miniaturní baráček s oknama, dveřma a nábytkem standartní velikosti(to je tak když vemu bez mrknutí oka míry na místnosti ze Sims XD )
    zatim mě to chytlo a oproti kdysi sem se dost zlepšila ^^

    OdpovědětVymazat
  7. takt to je fajn jen tak dal

    OdpovědětVymazat
  8. :P
    konečně někdo, kdo ví, že sem ten typ člověka, who loves to be praised XD

    OdpovědětVymazat
  9. Jo, autoškola není med...
    U toho palce: Já tohle dělala tři roky celý měsíce (listopad a prosinec), plus ještě zadělávání těsta, takže jsem si odrovnala zápěstí. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Nejste přeci z cukru cukroužci 8-))

    OdpovědětVymazat
  11. a ty máš řidičák, Pavla-chan, že to říkáš? :P

    OdpovědětVymazat