. . . Archiv blogu . . . . . Má láska zpívá! . . . . . A ne jenom jedna! . . . . . Malá spamerská hra tady ~_^d
. . . Scriptum o Advíku: TADY . . . . . Starý blog: TADY . . . . . Kuroblog: TADY . . . . . WANTED!
. . . Pro přidání komentáře vyber "Název a URL" a vepiš Nick a adresu svého blogu, popř. jiných stránek.

Aion

úterý 24. srpna 2010

Zapomněla sem na název XD

Je teprve deset ráno a už zaznamenávam dva důležitý eventy.

Prvním je hláška na lameru #50 000, kterou samozřejmě poslal jistý odpad, tudíš byla hláška zflamována a smazána. Pročítam fóra, kde to lidi z lamera komentujou a docela se bavim. Vtipná byla část, kdy se JarynekCZ, známý to drásač ponožek autorů špatných citací, připravoval na bitku s Bratrachusem, očekávaným autorem Citace C. Znělo to epicky a mě hrála To the Stars z Dragonheart. Wow.

Bratrachus samozřejmě hlášku poslal, trefil se, hnus to byl, konala se velká bitka, Bratrachus byl zabanován a hláška smazána. Začíná éra očekávání hlášky #60 000 v dobré náladě a spokojensoti. Lidi od lamera to berou dost vážně... Je to sranda XD

Druhej event, kterej asi bude trošku vážnější, sou Kelllyniny narozky. Ano, dámy a pánové, miko je dnes rovných dvacet. Ještě rok a můžu se jít vožrat i v Americe XD

Jenom škoda, že nejsem japonka. Určitě už bych měla v šatníku Yukatu nebo dvě a dneska bych k narozeninám dostala Furisodu, abych měla v čem jít na slavnost příjmání mezi dospělý občany Japonska. Když ona stojí jenom patnáct tisíc dolarů...

Jinak, ušila sem si na sebe bič. Dělam slideshow obrázků děvčat ze Zlého Jablka. Dva obrázky na každou slečnu z videa, plus 3 barevný FanArty k tomu. Začala sem včera večer, uložila sem 11 děvčat a pak sem v tom začala mít bordel. Totiž, chtěla sem mít popisek v každým Shadow Art obrázku, jenomže některý byly nečitelný a nebo nepřekopírovatelný, tak sem je musela skládat písmenko po písmenku.

Praxe by byla z FFX mapy, kterou sem kdysi editovala, ale když chybí písmenka, je to průšvih... (Kdo pojmenuje japonku "Yamaxanadu" ?? O_O ) Pokud de o FanArty, Photobucket pomáhá, dokud nezasáhne nuda a večerka(ono když u jednoho počítače sedí Agar a vedle druhýho se taťka chystá spát - a druhej den ve 4 vstávat do práce - tak se těžko dokončuje takováhle piplačka)

No ale času je dost, ne? ;) To bude asi všechno, jen PS mým věrným SMSkářům:

H-Thor:
Netušim kdy a jestli vůbec si to přečteš, páč netušim, jestli se v práci dostaneš na net, ale SMSky čtu a je mi líto neodpovědět, páč volání je jaksi mimo mísu a SMSky mam za draho :X Doufam že sis to volno užil a nebyla moc velká kocovina XD

Torg:
SMS#1 - Dík, žes mě vzbudil v půl šestý, šla sem spát jenom ve dvě nebo tři... X_X Kdo s kym vůbec hrál? XD
SMS#2 - Krásný přáníčko k narozkám, to už teda dorazilo v lidskou hodinu XD Byl si ale nejrychlejší, kdo mi popřál, těsně za tebou Scriptum, která se sesypala, když zjistila, že už sem taká stará babka XD (tipovala mě na 15-17 XD )

...a to je vše, přátelé! ^^

10 komentářů:

  1. eh, já si eda přání schovávám až na sobotu, neva?

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, pořád jsem v šoku :D ale jednou se vzpamatuju..snad...

    OdpovědětVymazat
  3. hh babka tokový kotě mladý ještě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nika: okay XD
    Script: okay, snad to stihneš do dalšího Advíku XD ale neboj, vůbec se na ten věk nebudu chovat ;)
    Torg: kotě je Hanyou, já sem albhedská miko :P a Al Bhedi sou dospělý dřív, třeba Rikku už vedla svůj vlastní tým v patnácti, atd ;)

    OdpovědětVymazat
  5. No přecejenom, když už máš jak vnuka, i pravnouče (nezná se pohlaví, matka zdrhla, když byla těhotná), tak už máš právo být nazývaná starou babkou :)

    ,,Uvědom si, že ty sama mámš vnuka, tak o tom nejsi o moc líp" <-Havran

    OdpovědětVymazat
  6. to dělá to půl tisíciletí stáří duše...
    tohleto tělo mam ještě celkem mladý XD

    OdpovědětVymazat